Szakáll paraziták


hogyan lehet eltávolítani férgeket emberektől férgek férgek a testben

Kiderült, hogy miért vonzódunk a szakállas pasikhoz A szakállas férfiakat szeretjük, és most már azt is tudjuk, hogy miért. Kun Gabi Ajánlom Ha téged is vonzanak a szakállas pasik, akkor nem kell többé álmatlanul forgolódnod a miértek miatt, egy új tanulmány mindenre választ ad.

gyógyszer a férgek megelőzése ellen pinwormokat tenyésztünk

A The Royal Society kutatásában azt vizsgálták, hogy a szakáll vagy a szakáll hiánya milyen hatással van a férfiak vonzerejére. Az eredmény: az arcszőrzet jelentősen emeli a férfiasság szintjét a nők szemében, ha hosszú távú kapcsolatot keresnek. Miért került egyenlőségjel a férfiasság és a szakáll közé?

  • Így befolyásolja a szakáll a férfiak vonzerejét - Glamour
  • Hogy ne fertőződjön meg széles szalaggal
  • Index - Tudomány - A szakáll szexi, kivéve, ha a nő retteg a tetvektől
  • Az emberi test parazita diagnosztizálása

A kutatók több hipotézist is felállítottak, hogy mi állhat a szakáll vonzerejének hátterében. Az egyik szerint a paraziták miatt van az egész, mert ha egy férfinek szakálla van, akkor szakáll paraziták megküzdeni az élősködőkkel, amik megtelepedhetnek a hosszú arcszőrzetben. Ez egy elég gusztustalan feltevés, úgyhogy haladjunk is tovább a második magyarázatra inkább, mely szerint kulturális okai vannak a szakállhoz való vonzódásnak, mert manapság mindenki megszállottan szőrteleníti mindenféle testrészét, ezért a szakáll egyfajta lázadás lett, ami egy szabad, bátor férfira utal.

Fotó: Unsplash A kutatás szerint a nők főleg akkor találják szakáll paraziták a szakállas pasikatamikor családot szeretnének alapítani, vagy hosszú távú kapcsolatot keresnek, aminek a társadalmi normákhoz lehet köze.

A szakállas pasit megbízhatóbbnak érezzük, érettebbnek, aki képes elbírni a családdal járó felelősséget, és hajlandó elkötelezni magát. Ez persze nem így van, csak az ösztöneink súgják azt, hogy az arcszőrzet szociális dominanciát jelent, sőt egyenesen szexuális érettséget szakáll paraziták. Minden megvan benne, amire szükség van a gyereknemzéshez és a holtodiglanhoz.

helminták milyen betegségek férgek paraziták hogyan fertőződnek meg

Érdekes módon a gyerekvállalás szempontjából azok a nők vonzódtak a kutatás során a szakállas pasikhoz, akik már anyák voltak, míg a szingli, gyermektelen nők inkább a csupasz bőrű férfiakat választották volna. Szakáll paraziták hát a nők már csak ilyen kiszámíthatatlanok, simán képesek egyszerre vonzódni mindenféle arcú pasikhoz. Nyilvánvaló, hogy a szakáll csak az első lépés, ha vonzalomról van szó, ami igazán számít, hogy milyen ember van a szakáll mögött, ezután jön.

helminthic betegség annál jobban kezelik férgekkel