Kaktusz paraziták


protozoai emberi paraziták gyógyítani tojásféreg

Izraelben katicabogarakat vetettek be a fügekaktuszok védelmében MTI Izrael északi részén egy parazita megtámadta a fügekaktuszokat, amelyeknek megmentésére szabadon engedtek százötvenezer azokat felfaló katicabogarat - írta csütörtökön a Háárec című izraeli lap. Az Izrael nemzeti gyümölcsének is számító füge- vagy medvetalpkaktuszok védelme kaktusz paraziták a katicabogár bevetése kaktusz paraziták szükségessé vált, kaktusz paraziták a fertőzés átterjedhetett volna az észak-izraeli Hula völgyből az egész országra.

A Cryptolaemus montrouzieri nevű katicabogárfajt levéltetvek ellen már évtizedekkel ezelőtt meghonosították az államban, de az újabb kísérletek igazolták, hogy a kaktuszokat megtizedelő paraziták ellen is sikeresen alkalmazhatóak.

lehetséges e férgekkel fertőzni a vízen keresztül ostorférgek diagnosztikai módszerei

Miután a laboratóriumban meggyőződtek a katicák paraziták elleni hatásosságáról, elárasztották velük a fertőzött kaktuszokat. A katicabogarakat a BioBee nevű biológiai laboratóriumban tenyésztették ki a Szdé Elijahu kibucban a Bét Seán nevű város szomszédságában.

a féregbetegség okai Férgeket érzek

A kaktusz gyümölcse, kaktuszfüge az Izraelben született fiatalok szimbólumának számít, mert a helyi legenda szerint kívülről ugyan tüskés, parazita kép belül édes és lágy.