Boncolás körömféreg, Parazita tökmag vélemények


Előkészítésében a szerző az iskolától az egyetemi tankönyvekig, monográfiákig és kulcsokig a legváltozatosabb állattani irodalmat használta. Az eredeti szerző táblázatait és diagramjait a Pedagógiai Egyetem állattani tanfolyamának felolvasása során teszteltük.

boncolás körömféreg

A kézikönyv használata ajánlott tanulmányok során iskolai tanfolyam állattan, mind rendszeres, mind haladó programban, a felvételi vizsgákra, de a biológiára való felkészülés, valamint a tanárok számára az órakivonatok kidolgozása. Az állatok sokféleségét és ökológiai csoportjait szemléltető képeken.

boncolás körömféreg

Moa, steller tehén, kárókatona, vándorgalamb, remete dodo — Rajzait a szerző készítette. Szivacs típus.

A gyomor és az epehólyag problematikája - Hatvani Galina, Jakab István

A Trichomonas kocsi az típus jellemző tulajdonságai. Rögzített állatok, amelyek főként a tengerekben, ritkábban édesvizekben élnek; Az állatok primitív csoportja, amelynek teste pórusokkal áthatolva két sejtrétegből áll és radiális szimmetriával rendelkezik.

boncolás körömféreg

Nincsenek szervek, szövetek, valamint ideg- és izomsejtek; Sejten belüli táplálkozás: a serleg testébe a pórusokon keresztül beáramló vízzel az élelmiszer-részecskék passzívan bejutnak, a flagellátus galléros sejtek befogják őket, és emésztés következik be bennük; Belső csontváz: ásványi kovasavszerves kanos boncolás körömféreg vegyes kovasav ; Szaporodás: hermafroditák vagy kétgyermekesek.

Szexuális szaporodás - kezdő, nemi - metamorfózissal a megtermékenyített lárvák elhagyják az anya testét, és az aljára telepednek.

boncolás körömféreg

Ingyenes letöltés e-könyv kényelmes formátumban nézze meg és olvassa el: Töltse le a Zoology című könyvet táblázatokban, diagramokban és ábrákon, Évfolyam, Rezanov A. Állattan, 7. Rezanov A. A javasolt kézikönyv táblázatok, ábrák, ábrák a zoológia egész iskolai tanfolyamát lefedi a legegyszerűbb állatoktól az emlősökig, beleértve. Boncolás körömféreg kézikönyvet az állattan iskolai kurzusainak tanulmányozása során ajánlott használni, mind rendszeres, mind haladó programban, a biológia felvételi vizsgákra való felkészüléshez, valamint a tanárok számára az órai jegyzetek kidolgozásához.

boncolás körömféreg

Az állatok sokféleségét és ökológiai csoportjait bemutató ábrák nem méretarányosak. Formátum: pdf.

boncolás körömféreg